CurieratTop News

Waberer’s va furniza o gamă completă de servicii logistice pentru colete în Ungaria

Grupul Waberer’s și Poșta Maghiară au semnat o scrisoare de intenție privind înființarea unui joint-venture care va oferi o gamă completă de servicii de logistică pentru colete în Ungaria.

Furnizorul maghiar de servicii de transport și logistice Waberer’s va înființată o societate mixtă alături de Poșta Maghiară prin intermediul căreia vor vor oferi o gamă completă de servicii logistice.

Waberer's va furniza o gamă completă de servicii logistice pentru colete în Ungaria

Societatea mixtă nou creată, în care Waberer’s este acționar majoritar, iar Poșta Maghiară este acționar minoritar, va oferi clienților actuali și viitori, în principal proprietari de magazine online, o gamă completă de servicii logistice externalizate, inclusiv depozitare, ambalare, expediere și livrare colete, pentru ca aceștia să-și concentreze resursele asupra activități lor principale de vânzare.

În general, joint-venture-ul va oferi magazinelor online un serviciu mai eficient și mai competitiv decât în prezent, în timp ce livrarea de colete către clienți poate deveni și mai rapidă și mai precisă, ceea ce va genera o creștere a satisfacției acestora.

VEZI ȘI: Toate camioanele noi Volvo LNG vin cu reduceri de preț la combustibil în Ungaria

Atât Waberer’s, cât și Poșta Maghiară sunt încrezătoare că, pe o piață cu un potențial ridicat de creștere, joint-venture-ul va fi capabil să câștige și să mențină o cotă de piață semnificativă pe termen lung.

Din aceeași categorie...

Back to top button