Companii de transport

Waberer’s și-a crescut cifra de afaceri cu 9.5% în 2016

Preluată la mijlocul lui 2016 de către fondul de investiții Mid Europa Partners, compania Waberer’s a raportat pentru anul trecut o creștere a cifrei de afaceri cu 9.5%.

Compania maghiară Waberer’s a anunță rezultatele operaționale pe anul trecut, care indică o cifră de afaceri de 572.400.000 de euro, cu o creștere de două cifre pe segmentul de logistică pentru terți (3PL).

Waberer’s și-a crescut cifra de afaceri cu 9.5% în 2016

De altfel, toate cifrele Waberer’s sunt în creștere în 2016 față de 2015. Transportul rutier internațional, numărul de șoferi, care a depășit pragul de 4.000, parcul auto ce are în prezent peste 3.000 de vehicule comerciale. De asemenea, a fost crescut numărul total de kilometri parcurși de la 381 milioane în 2015 la 398,1 milioane în 2016.

În ceea ce privește logistica pentru terță parte (3PL), compania are 719 de șoferi de camion și 580 de ansambluri, care acoperă 49 milioane de kilometri. Aceste performanțe au adus o creștere a veniturilor de 9.5%, ajungând la 572.4 milioane de euro.

Vârsta medie a flotei este de 2 ani, una dintre cele mai scăzute din Europa. Chiar și rata de utilizare este mare, cu un procent de încărcare a vehiculelor care în 2016 a ajuns la 91.6%, de asemenea, datorită unui sistem specific de calculator stabilit de compania in-house.

VEZI ȘI: Bruxelles-ul vrea revizuirea taxelor rutiere și a normelor de muncă pentru șoferii de camion

Conform Waberer’s software-ul calculeaza traseul optim între punctele de încărcare și livrare, luând în considerare costurile de combustibil, costurile de tranzit, perioadele de derulare a comenzilor, directivele UE privind timpii de condus și odihnă pentru șoferii de camion. În plus, compania utilizează resurse externe care o ajută să crească capacitatea de exploatare a vehiculelor la cele mai înalte niveluri.

Conform oficialilor companiei, Waberer’s va continua politica de investiții cu scopul de a ajunge și menține în topul companiilor de transport din Europa.

Vă reamintim că Waberer’s a luat decizia în acest an să se retragă din Belgia (Battice), acuzând ostilitatea autorităților, care în noiembrie 2016 au deschis o anchetă privind respectarea timpilor de condus și odihnă.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button