In FocusȘtiri

Waberer’s si-a deschis o nou filiala in Italia

Waberer’s International Pte. Co, unul din cei mai importanti operatori de transport europeni, si-a deschis o noua filiala in Italia. Compania maghiara a facut acest pas pentru a raspunde cererii crescute a pietei de transport din Italia, care a crescut de la an la an cu 10-15 procente.

Contractele de transport marfa, import – export din Italia, au generat aproape o cincime din veniturile anuale ale Waberer’s International, insemnand 500 de milioane de euro. Cu scopul de a-si consolida in continuare aceasta piata cu potential, compania Waberer’s a construit urmatorul pilon al retelei europene la Milano. Responsabilitatile filialei sunt aceleasi ca si cele ale filialelor inaugurate in urma cu cateva luni, la Paris si in Felixtowe, Anglia: o intelegere mai profunda a nevoilor specifice pietei pentru a oferi servicii de inalta calitate, adaptate fiecarui client.

Prezenta traditionala pe piata
Waberer’s, furnizeaza de peste 10 ani servicii integrate de transport pe piata italiana, transportand produse ale industriei italiene de pietele de desfacere din Europa, precum si materii prime si produse finite din Europa in Italia. Trafic companiei maghiare a crescut in continuu in toata aceasta perioada, in 2014 acesta depasind cifra din 2013, cu 14 procente.

Waberer’s si-a deschis o nou filiala in Italia

Veniturile atribuite economiei italiene sunt de, aproape, 90 de milioane de euro pe an. In prezent, aproximativ 700 de camioane incarcate ale companiei Waberer’s circula saptamanal pe autostrazile si drumurile nationale din Italia. Volumul efectuat de Waberer’s pe piata italiana este aproape egal cu volumul de transport de marfa dintre Franta si Anglia, de 700 – 750 FTL (Full Truck Load), in medie, pe saptamana.

Din punct de vedere al exportului de marfuri transportate de Waberer’s din Italia catre principalele tari europene, acesta se imparte astfel: 26% catre Marea Britanie, 20% catre Germania, 19% catre Franța si aproape 10% catre Ungaria.

In ceea ce priveste importul de marfuri transportate de Waberer’s din tarile europene catre Italia, acesta este impartiti astfel: 22% din Germania, 21% din Franta, 17% din Ungaria si doar 10% din Marea Britanie.

Din punct de vedere al distantelor parcurse, camioanele companiei maghiare strabat in medie 37.000.000 km pe drumurile din Italia în fiecare an, aportul maghiarilor la bugetul de stat italian fiind de peste 5 milioane de euro.

Fara kilometri inutili
In scopul de a optimiza costurile legate de logistica ale clientilor, filiala italiana a Waberer’s se bazeaza in totalitate pe tehnologia informatiei si sistemelor telematice avansate, care justifica livrarea sigura si eficienta a bunurilor la punctele de destinatie. Datorită optimizarii rutiere, rutarea camionului si urmarirea transportului, fac posibila o incarcare a camioanelor cu peste 90%. Acest acordul pe termen lung al companiei maghiare da asigurari ca vehiculele Waberer’s obtin cele mai bune rezultate din punct de vedere al consumului de combustibil si cele mai bune preturi de transport, fara a fi nevoie sa efectueze kilometri inutili.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button