Știri

Waberer’s și-a deschis propria parcare de camioane în Belgia

Compania maghiară de transport deținută de fondul de investiții Mid Europa își continuă ofensiva pe piața Europei de Vest, realizând o înțelegere cu platforma logistică Jost Battice, pentru a acomoda vehiculele aflate în tranzit.

Locația în care Waberer’s urmează să-și deschidă o nouă filială a fost folosită pentru prima dată de către transportul francez Godard iar acum este închiriată de către Jost Group.

Waberer's și-a deschis propria parcare de camioane în Belgia

Revista belgiană Truck & Business explică faptul că compania de transport maghiară folosește în prezent spațiul pentru a acomoda aproximativ șaptezeci de camioane aflate în tranzit și pe șoferii săi, care se pot folosi această facilitate pentru a putea opri.

În plus, acest spațiu va poate fi de asemenea folosit pentru ca șoferii străini aflați în cursă pe perioada sărăbătorilor de iarnă să le poată petreace aici.

VEZI AICI: MAN va prezenta o identitate de brand puternică la IAA 2016

Să ne amintim că, în Crăciun 2015, sindicatele și asociațiile șoferilor de camion belgiene au solicitat intervenția Autorității împotriva dumping social, după ce trei sute de camioane ale companiei Waberer’s au fost parcate pe perioada sărbăttorilor de iarnă în parcul public din Opglabbeek, în timp ce șoferii s-au întors în țările lor de origine.

După această sesizare a belgienilor, autoritățile olandeze au deschis o investigație într-o ocupație similară a parcărilor publice.

Odată cu deschiderea acestui domeniu privat, probabil, Waberer’s urmărește să prevină controverse în ceea ce prive;te perioada următoare a sărbătorilor de iarnă.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button