LogisticaTop News

Walden a cumpărat compania belgiană de transport farmaceutic Ivemar

Walden, liderul logisticii farmaceutice din Europa, continuă să investească în Belgia și cumpără compania de transport farmaceutic Ivemar.

Walden integrează compania belgiană de transport farmaceutic Ivemar pentru a sprijini dezvoltarea filialei sale Transpharma International, specializată în transportul farmaceutic pe primul kilometru și în expedierea globală de mărfuri.

Walden a cumpărat compania belgiană de transport farmaceutic Ivemar

„Achiziția Ivemar oferă Transpharma International active de transport, o echipă puternică și bine pregătită în domeniul PIB și spații licențiate situate într-un coridor comercial european cheie pentru transport și logistică”, spune David Evans, CEO al Transpharma International.

Prin adăugarea flotei Ivemar, flota certificată GDP (Good Distribution Practice) a Transpharma International din Europa crește la peste 250 de vehicule, oferind transport paneuropean cu temperatură controlată pentru transporturi de toate dimensiunile (de la 1 palet până la încărcătură completă de camion).

„În calitate de fondator și director general al Ivemar, sunt încântat să văd că această companie se alătură grupului Walden și că îi oferă șansa de a se dezvolta într-un mod durabil. Expertiza și infrastructura noastră sunt completarea perfectă pentru rețeaua și capacitățile Transpharma International, este o mare oportunitate de a aduce expertiză suplimentară în cadrul grupului”, spune Yves SMETS, CEO al Ivemar.

VEZI ȘI: Comisia Europeană adoptă o nouă propunere privind transportul combinat

În acest moment, Transpharma International își dezvoltă capacitatea de depozitare în tranzit și de cross-docking în depozite autorizate din apropierea Bruxelles-ului, precum și adăugarea unui spațiu de depozitare autorizat și cu temperatură controlată la aeroportul din Bruxelles, care reprezintă o evoluție cheie în strategia companiei de a-și dezvolta și mai mult oferta de soluții de transport aerian de mărfuri farmaceutice conforme.

Adăugarea unei capacități de depozitare direct la ieșirea din aeronavă permite acum Transpharma International să își consolideze oferta de servicii. Până în prezent, Transpharma International s-a axat exclusiv pe faza de transport pe primul kilometru, de la API-uri la produse finite, iar acum poate oferi soluții de depozitare GDP cu temperatură controlată pentru mărfurile în tranzit, precum și de depozitare a fluxurilor de aprovizionare (materii prime, API-uri etc.) către producători din și către restul lumii.

Din aceeași categorie...

Back to top button