Walmart a lansat o precomandă pentru 15 camioane Tesla Semi

Walmart a lansat o precomandă pentru 15 camioane Tesla Semi

La puține minute după terminarea prezentării de către Elon Musk, Walmart a făcut o precomandă de 15 camioane Tesla Semi.

Prezentarea camionului 100% electric produs de Tesla, a declanșat o întreagă isterie în lume, iar asta, în ciuda faptului că Tesla Semi este un concept.

Mai mult, noul “gadget” pe care compania păstorită de Elon Musk intenționează să-l comercializeze începând cu 2019, și-a găsit repede inclusiv cumpărători, deși fondatorul Tesla n-a anunțat un preț de achziție, ci doar un preț de rezervare.

Astfel, Walmart, gigantul american de comerț cu amănuntul, a făcut o precomandă pentru 15 camioane Tesla Semi, ce-l vor ajuta în a atinge obiectivele de sustenabilitate ecologică pe termen lung. Walmart a declarat că vrea să folosească cinci Tesla Semi în Statele Unite și zece în Canada.

Gigantul american nu este singura companie de pe teritoriul nord-american interesată de camionului lui Musk, canadienii de la Loblaws și transportatorul J.B. Hunt, arătându-și și ei interesul pentru camionul electric al celor de la Tesla.

În Europa, camionul Tesla Semi a fost comandat în premieră de compania de transport și logistică Girteka.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.