Știri

Webasto a fost premiat de către Ford Motor Company

Ford Motor Company a premiat recent compania Webasto pentru atingerea cel mai înalt nivel de excelență în calitate, inovație și performanță de cost. Acesta este cel de-al patru-lea premiu câștigat de Webasto, fiind o recunoaștere a calitatății uzinei din Schierling, vinovată de realizările deosebite din Europa a companiei Webasto. Premiul Mondial al Excelenței din argint și aur reprezintă un omagiu adus în fiecare an de către Ford Motor Company celor mai buni furnizori ai săi în fiecare an. În prezent, acest premiu se află în vitrina a 51 de companii din intreaga lume și doar două dintre acestea au primit premiul în varianta de aur.

Câștigarea din nou a premiul de aur confirmă excelența calității, inovației și performanța costurilor„, a declarat dr. Holger Engelmann, președinte al consiliului de administrație al Webasto SE.

Webasto a fost premiat de către Ford Motor Company

„Compania noastră este extrem de mândră de a recunoaște excelența performanței furnizorilor noștri și contribuția lor la succesul nostru„, a declarat Hau ThaiTang, Vice President al Grupului de Achiziții Globale. Angajamentul companiilor dvs. de a produce calitate, tehnologie de ultimă oră la un cost eficient este o parte vitală a planului One Ford. Vă mulțumim pentru ajutorul dat în atingerea obiectivelor noastre de afaceri și de a oferi produse de clasă mondială și o valoare remarcabilă clienții noștri.

Uzina de la Schierling în cifre
La uzina din Schierling, furnizorul de componente pentru vehicule are aproape 30 de ani de experiență de fabricație. Din 1986, Webasto a produs diferite sisteme de acoperiș pentru producătorii de automobile de renume. Până în prezent, în jur de 4,5 milioane de acoperișuri au fost fabricate pentru Ford în Schierling. Astăzi, Schierling este la nivel mondial centru componentelor din plastic Webasto pentru sisteme de acoperiș. În această fabrică, Webasto produce panouri din policarbonat și acoperișuri, sticlă ușoară securizată Glas ProTec®, acoperișuri solare.

Din aceeași categorie...

Back to top button