Webasto a lansat o nouă generație de aeroterme

În spiritul proverbului, vara își faci sanie și iarna căruță, Webasto, lider mondial pe segmentul încălzitoarelor și racitoarelor de aer staționare pentru cabină, a lansat o noua generație de încălzitoare de aer în gama Air Top Evo. Încălzitoarele staționare Air Top Evo 40 și Air Top Evo 55 sunt destinate pentru încălzirea cabinelor vehiculelor comerciale, celor cu destinație specială, rulotelor și ambarcațiunilor, funcționând independent de motorului acestora. Astfel, șoferii și pasagerii se pot bucura de o temperatură interioară încălzită, confortabilă, înainte de a începe călătoria sau în timpul stationãrii.

Mai multă căldură și un consum redus
Un sistem automat integrat de pornire la rece asigură cu 10% mai multă căldură, încălzind interiorul extrem de rapid și eficient. Noile încălzitoare lansate de Webasto, funcționează la turații mai joase, generând un consum de combustibil redus. Aceste beneficii ale modelelor Air Top Evo se bazează pe îmbunătățirea controlului performanțelor de căldură. În plus, activarea pompei de carburant și control asupra vitezei ventilatorului au fost optimizate. Având un consum scăzut, noile încălzitoare de aer sunt ideale pentru încălzirea continuă a cabinei.

Webasto a lansat o nouă generație de aeroterme

Compensarea automată de altitudine
Noile încălzitoare sunt echipate standard cu sistem automat de compensare a altitudinii ce garantează o combustie ideală în cazul în care conținutul de oxigen din aerul înconjurător scade din cauza presiunii scăzute a aerului la altitudini mari. Conform Webasto, o funcționare optimă este asigurată până la altitudini de 2.200 de metri deasupra nivelului mării (aprox. 7218 ft). Încalzitoarele Air Top Evo sunt oferite ca echipare de fabrică (OE) sau retro-fit. Clienții pot alege între Air Top Evo 40, care are o putere maximă termică de 4.0 kW și Air Top Evo 55, care are o putere maximă termică de 5.5 kW.

Cele două ]nc[lzitoare sunt disponibile pentru vehicule diesel (12/24 volți) sau pe vehicule pe benzină (12 volți).

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.