InfoTechȘtiriTransport 4.0

WebEye România încheie 2015 cu o creștere de 25%

WebEye România, parte a grupului WebEye din Ungaria, încheie anul cu o cifră de afaceri cu 25% mai mare decât în 2014, performanță care o plasează pe a doua poziție în grupul care activează în 12 țări din Europa.

Compania specializată în soluții telematice pentru transportatori a ajuns la peste 7.600 de unități active montate în România, cu 21% mai multe decât în urmă cu un an. Acest lucru a fost posibil datorită dezvoltării flotelor clienților vechi precum și câștigării de parteneri și clienți noi precum EVW Holding, LPX Trans și RER. De asemenea, tot mai mulți oameni de afaceri din domeniul transporturilor au înțeles utilitatea soluțiilor telematice și au ales să actualizeze soluțiile de bază, optând pentru echipamente noi, sofisticate.

Față de 2007, când WebEye România avea un singur birou, la Oradea, astăzi compania are birouri în mai multe orașe din țară – București, Sibiu, Timișoara, Suceava – și 38 de angajați.

WebEye România încheie 2015 cu o creștere de 25%

În 2015, WebEye România a avut o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro, cu 25% mai mult decât în 2014 și estimează că va depăși 3 milioane de euro în 2016, în condițiile în care se menține ritmul de creștere al economiei României.

[pullquote align=”full” cite=”Levente Gall, director de vânzări WebEye România” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Anul 2015 a fost un bun, marcat de extinderea rețelei în țară și mai ales de câștigarea de clienți noi și de parteneriate care deschid orizonturi interesante. Am crescut frumos, ne-am dezvoltat natural în cei 8 ani de activitate. România a fost, de altfel, prima țară în care WebEye a deschis o filială și mă bucur că am confirmat așteptările, WebEye România fiind pe poziția a doua în grup, ca și performanță financiară, după Ungaria.[/pullquote]

La nivel de grup, WebEye a avut o performanță bună în 2015, numărul abonamentelor active înregistrând o creștere cu 17%. Astfel, în perioada octombrie 2014 – octombrie 2015 au fost instalate în total aproximativ 7.000 de soluții telematice noi.

VEZI ȘI: WebEye a devenit furnizor de solutii telematice pentru EVW Holding

În România, WebEye a introdus anul acesta soluția telematică DrivingStyle, care le permite patronilor din domeniul transporturilor să-și evalueze corect angajații. Aplicația monitorizează practic piciorul șoferului iar la final este emis un raport din care reiese cât de corect au fost folosite frâna, retarderul și tempomatul, indicatori care reflectă stilul de condus.

Începând cu jumătatea lunii decembrie, cei interesați de achiziția de soluții telematice, pot testa gratuit prin infoTrucker sistemele si serviciile WebEye. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați pe adresa redacției.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button