Utilitare ușoare

Westfalia alege noul MAN TGE drept bază pentru noul camper van Sven Hedin

Westfalia, companie care dezvoltă vehicule recreaționale, a prezentat noul camper van Sven Hedin dezvoltat pe șasiul lui MAN TGE.

Noul camper van Sven Hedin vine cu o bucătărie complet echipată cu toate accesoriile necesare, o baie, rezervoare cu apă de până la 100 de litri și, poate cel mai interesant, un pat de tip pop-out, astfel încât spațiul interior să fie folosit la maximum atunci când cei care călătoresc cu Sven Hedin nu doresc să se odihnească.

Westfalia alege noul MAN TGE drept bază pentru noul camper van Sven Hedin

Restul elementelor de siguranță și echipamentele introduse de MAN pe modelul TGE au fost păstrate.

VEZI ȘI: Austria a anunțat că majorează tarifele pentru taxele de drum și poluare

Astfel, autorulota va fi disponibilă cu sistemul de frânare automată de urgență, asistent în ceea ce privește rafalele de vânt lateral, cruise control adaptiv, asistent pentru menținerea benzii de rulare și chiar și faruri cu LED (opțional).

De asemenea, pentru ca lucrurile să fie cât mai simple, Westfalia a păstrat camera video pentru mersul cu spatele, dar și sistemul de infotainment pus la dispoziție de MAN.

Premiera internațională a noului Westfalia Sven Hedin a avut loc în cadrul Caravan Salon din Dusseldorf, eveniment care s-a desfășurat între 31 august și 8 septembrie.

Din aceeași categorie...

Back to top button