Wheels Spedition conduce în clasamentul Scania Driver Support (SDS)

Wheels Spedition conduce în clasamentul Scania Driver Support (SDS)

Scania România a realizat clasamentul Scania Driver Support pentru a premia șoferii din companiile cu cele mai bune rezultate privind transportul economic.

Monitorizarea rezultatelor se realizează prin intermediul sistemului Scania Communicator C200 și sunt urmăriți parametri de utilizare ai vehiculului și stilul de conducere al șoferului.

Scania se perfecționează continuu pentru a oferi noi metode de exploare optimă a camionului de la aerodinamica, cutia de viteze, sistemul de propulsie, motor, sistemul de pilot automat – Active Prediction etc. și până la conceptul Ecolution, prin care se urmărește specificarea corecta a vehicului împreuna cu un set de servicii menite să se plieze perfect.

Wheels Spedition conduce în clasamentul Scania Driver Support (SDS)

Premierea șoferilor și a companiilor care efectuază un transport economic este o altă modalitate prin care Scania demonstrează încă o dată cât de mult se concentrează pe promovarea unui transport cât mai sustenabil.

VEZI ȘI: Scania Fleet Management: Lovitură dată hoților de camioane

[pullquote align=”right” cite=”Rareș Motoacă, responsabil Scania Driver Support în cadrul Scania România.” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Pe lângă optimizările făcute de Scania, pregătirea șoferilor și creșterea gradului de conștientizare a ceea ce înseamnă autonomie operațională totală și sustenabilitate, contribuie semnificativ la menținerea unui consum optim.[/pullquote]

Topul Scania Driver Support (SDS) a fost realizat pentru camioanele care efectuează transport pe distanțe lungi. Clasamentul pentru anul trecut a fost făcut în funcție de următorii parametri: distanța parcusă (peste 80.000 km/an), Scania Driver Support (anticipare, mers în pantă, frânare), mers din inerție, viteza medie, consum optim.

Anul trecut, cele mai bune performanțe au fost obținute de Cătălin Voicu, șofer de la compania Wheels Spedition care conduce un Scania R440. Acesta a obținut pe o distanță de 127.448 km, o medie generală SDS – 98% (cu 99% pentru anticipare, 95% mers în pantă, 100% pentru folosirea frânelor), peste 27.1% mers din inerâie, o viteză medie de 68.3 km/h și un consum de 28.5 l la 100 km.

Următorul clasat este tot un șofer de la compania Wheels Spedition, Tudorică Guta, cu un rulaj de 143.781 km, o medie generală SDS – 97% (cu 99% pentru anticipare, 93% mers în pantă, 100% pentru folosirea frânelor), peste 24.8% mers din inerție, o viteză medie de 71.1 km/h și un consum de 28.5 l la 100 km.

Lista primilor cinci șoferi clasați în topul Scania Driver Support:

Lista primilor cinci șoferi clasati întopul Scania Driver Support

Datorită celor peste 1.776 de vehicule Scania pe traseu, conectate între ele, am avut posibilitatea să observăm o mai bună exploatare a vehiculeleor și o scădere constantă a consumului de carburant.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker