Trailer

Wielton și-a extins operațiunile în Benelux

Oferta Wielton dedicată piețelor din Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg) include semiremorci cu prelată, izoterme și pentru containere.

Pentru a oferi clienților din țările Benelux cele mai bune servicii posibile, Wielton – unul dintre cei mai mari trei producători de semiremorci și remorci din Europa – a deschis o sucursală în Horst (Olanda), de unde vor fi dezvoltate activități precum vânzări și servicii post-vânzare.

Oferta dedicată țărilor din Benelux include remorci cu prelată, pentru containere și izoterme. În viitor, producătorul polonez vrea să-și extindă gama de produse și cu alte vehicule, inclusiv semiremorci basculante. Oferta include, de asemenea, serviciile telematice Aberg Connect și servicii post-vânzare Aberg Service.

De dezvoltarea afacerii și a vânzărilor producătorului polonez în Benelux se va ocupa Ronald Kroesen, numit director general Wielton Benelux BV. Misiunea companiei este de a crea și de a oferi cele mai bune soluții de transport pentru flote.

VEZI ȘI: Primafrio introduce în premieră în flotă semiremorci frigorifice Schmitz

„Primele comenzi sunt în curs de procesare și vor ajunge în curând la clienții noștri din Benelux. Contractele acoperă producția unui total de aproximativ 55 de semiremorci cu prelată și semiremorci pentru containere. Suntem deschiși la sugestii și vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebare despre vehiculele oferite”, spune Ronald Kroesen, director general al Wielton Benelux BV.

Gama oferită în Benelux

Primul vehicul din oferta Wielton este semiremorcă cu prelată Curtain Master, cu o structură modernă a acoperișului și o greutate proprie redusă, ceea ce permite reducerea costurilor de operare pe rutele lungi.

Un alt produs dedicat piețelor din Benelux este semiremorca Dry Master, cu o structură rigidă care limitează în mod eficient accesul terților și protejează împotriva condițiilor meteorologice dificile.

De asemenea, portofoliul include semiremorca pentru containere Container Master, caracterizată printr-o structură modernă a cadrului care asigură o durabilitate ridicată, confirmată de numeroasele teste efectuate de Centrul de cercetare și dezvoltare inovatoare al producătorului polonez.

Din aceeași categorie...

Back to top button