Stiai ca

WOMAN TGX, model special într-o comandă de 200 de camioane

Compania olandeză Müller își va înnoi în acest an flota cu 200 de camioane MAN, dar a comandat un model special WOMAN TGX pentru singura șoferiță angajată.

Din comanda de 200 de camioane MAN a Müller Fresh Food Logistics, 199 au o configurație comună: modelul TGX cu cea mai înaltă cabină și motor D26 de 480 CP.

WOMAN TGX, model special într-o comandă de 200 de camioane

Singurul camion cu o configurație specială este cel desemnat șoferiței Fleur Dekker, cu experiență de peste 20 de ani, dintre care ultimii 6 la Müller, companie achiziționată în acest an de DACHSER.

Fleur a solicitat în primul rând cabina medie, GM, mult mai adecvată pentru statura ei. De asemenea, șoferița a vrut pe camionul ei câteva sisteme de iluminare în plus, chiar dacă discrete.

VEZI ȘI: Un MAN TGS trasformat în cea mai frumoasă betonieră din Polonia

Dar marea diferență față de celelalte camioane TGX din flotă este logoul WOMAN de pe grila față. Modificarea a fost făcută de Roordink Bedrijfswagens, un dealer oficial MAN.

MAN a introdus logo-ul WOMAN în 2021, de 8 martie, ca un gest de apreciere a șoferițelor de camion. Logoul a fost adoptat neoficial până acum de mai multe companii, dar este prima dată când modificarea este făcută oficial și ca model special în cadrul unei comenzi majore.

Din aceeași categorie...

Back to top button