Companii de transport

XPO Logistics investește 100 milioane de euro în camioane Renault Trucks

XPO Logistics va investi în următorii doi ani 100 milioane de euro în achiziția a noi camioane Renault Trucks “Guaranteed French Origin”.

Uriașa investiție a XPO Logistics urmează a fi făcută pe etape în următorii doi ani, conform contractului semnat cu producătorul de camioane francez.

XPO Logistics investește 100 milioane de euro în camioane Renault Trucks

Prelungirea contractului demonstrează relația strânsă dintre cele două companii, care datează din 1979. Totodată, această investiție face parte dintr-un programul strategic de reînnoire a flotei, cu scopul de a reduce consumul de combustibil și emisiile poluante.

În ziua semnării noului contract dintre cele două părți, Bruno Blin, președintele Renault Trucks, i-a înmânat cheile celui de-al 2.500-lea camion Renault Trucks Euro VI din flota europeană XPO Logistics lui Angel Gomez, managing director XPO Logistics.

Proiectate și fabricate în Franța din 1894, vehiculele comerciale Renault Trucks poartă eticheta “Guaranteed French Origin”, o certificare care promovează expertiza facilităților de producție situate în Blainville-sur-Orne (Calvados), Bourg-en-Bresse (Ain) și Lyon (Rhone).

XPO Logistics investește 100 milioane de euro în camioane Renault Trucks

Camioanele Renault Trucks sunt singurele sunt singurele care poartă acestă certificare oficială, eliberată de asociația ProFrance. Această certificare a fost reînnoită recent pânâ în 2020.

VEZI ȘI: Sindicatul belgian FGTB-UBT a protestat împotriva gigantului IKEA

XPO Logistics, unul dintre cei mai mari 10 furnizori globali de servicii de transport și logistică, s-a angajat să investească în camioane produse în Franța, reînnoind constant flota sa, în scopul de a oferi șoferilor de camion și clienților săi performanță, eficiență și instrumente de lucru fiabile care îndeplinesc cele mai înalte standarde de mediu.

Cele 2.500 de camioane Renault Trucks Euro VI aflate în serviciu XPO Logistics sunt din gama D respectiv T, și sunt utilizate atât pentru transportul regional național cât și pentru transportul pe distanțe lungi.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button