XPO Logistics organizează transportul pentru fabricile Renault

XPO Logistics organizează transportul pentru fabricile Renault

Grupul auto francez Renault a încredințat companie de transport și logistică XPO Logistics deplina organizare a transportului rutier către și de la fabricile sale din vestul Franței.

XPO Logistics continua colaborarea cu Renault Group, pentru care a creat o soluție completă pentru controlul fluxurilor, în cadrul platformei logistice Tours-Parçay-Meslay, în regiunea Indre-et-Loire.

Soluția oferită de XPO Logistics oferă o mare flexibilitate în gestionarea planificării transporturilor, care ține seama de cerințele furnizorilor, precum și orice modificări ale volumelor, cu accent constant pe optimizarea curselor între diferitele unități de producție deservite.

XPO Logistics organizează transportul pentru fabricile Renault

Camioanele XPO Logistics colectează zilnic componentele de la furnizori Renault Group și să le transportă la fabricile situate pe Valea Sennei. Aceleași camioane vor transporta containerele goale la furnizori precum și componente cross-dock ale XPO Logistics.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Follow #infotrucker