Siguranta

XPO Logistics testează în operațiuni sistemul Low Bridge Alerting

XPO Logistics va testa în operațiunile sale sistemul Low Bridge Alerting de la VUE Group, care reduce riscul de coliziune cu podurile joase.

XPO va evalua sistemul Low Bridge Alerting în timpul curselor de distribuție de la depozitul Bury St Edmunds din Suffolk, atât pe timp de zi, cât și noaptea.

XPO Logistics testează în operațiuni sistemul Low Bridge Alerting

Low Bridge Alerting System utilizează telematica pentru a avertiza automat șoferul când podurile joase prezintă un risc de coliziune de-a lungul rutei. Soluția elimină greșelile umane, iar istoricul alertelor poate fi accesat pentru instructaje sau statistici.

În Marea Britanie se petrec anual aproximativ 2.000 de coliziuni ale camioanelor și remorcilor cu podurile prea joase. Acestea au ca rezultat pagube de milioane de euro pentru infrastructură și companiile de transport.

VEZI ȘI: Marea Britanie nu va introduce o pauză obligatorie între operațiunile de cabotaj

”Suntem încântați să lansăm Low Bridge Alerting System alături de XPO, unul dintre cei mai importanți clienți ai noștri. Sperăm să dezvoltăm mai multe soluții împreună cu XPO în viitor”, a declarat Glen Mullins, director general al VUE Group.

”Contribuția noastră la dezvoltarea sistemului de avertizare la podurile joase demonstrează cât de mult apreciem siguranța, responsabilitatea și inovația. Împărtășim aceste valori cu partenerul nostru VUE Group și împreună sperăm să optimizăm această tehnologie revoluționară”, a spus și Dan Myers, director al XPO Logistics UK & Ireland.

Din aceeași categorie...

Back to top button