Logistica

Yusen Logistics închiriază 19.000 mp în CTPark Bucharest

CTP a încheiat un contract de închiriere pe cinci ani pentru 19.000 mp de spațiu de depozitare la CTPark Bucharest din România către Yusen Logistics, un important furnizor global de logistică.

Înființată în 1955, Yusen Logistics este o companie globală de logistică a lanțului de aprovizionare care oferă transport maritim și aerian, servicii de depozitare, distribuție și management al lanțului de aprovizionare. Compania are în prezent aproximativ 1,3 milioane mp de spațiu de depozitare existent în 140 de unități din Europa.

Yusen Logistics (România) va folosi spațiul pentru activități de logistică terță parte, gestionând mărfuri din 19 țări de pe trei continente pentru clientul său. Depozitele închiriate de Yusen Logistics (România) vor suferi și o renovare semnificativă printr-o investiție substanțială a CTP pentru reîmprospătarea și modernizarea instalației, aducând-o la cele mai noi standarde ESG prin încorporarea unor caracteristici durabile din punct de vedere ecologic, cum ar fi iluminatul cu LED-uri.

”Suntem încântați să ne extindem relația cu Yusen Logistics prin noua lor casă de la CTPark Bucharest. Accentul nostru pe dezvoltarea durabilă se aliniază perfect cu angajamentul Yusen Logistics față de principiile ESG. Suntem mândri să reducem amprenta de carbon a operațiunilor lor prin renovarea eficientă din punct de vedere energetic a unității”, a declarat Andrei Bentea, Senior Business Developer CTP.

VEZI ȘI: Noul depozit Raben din Cluj oferă conexiuni zilnice cu Europa

”Acest contract de închiriere este o mișcare strategică importantă, care se aliniază cu angajamentul nostru de a oferi clienților noștri soluții logistice excepționale. CTPark Bucharest completează perfect ambițiile noastre operaționale, iar modernizarea întreprinsă de CTP se aliniază cu angajamentul nostru față de sustenabilitate și oferă un mediu ideal pentru activitățile noastre de logistică”, a spus și Cosmin Rusu, Managing Director, Yusen Logistics (România).

CTPark București este situat la km 13 de pe autostrada A1 și are o suprafață totală de 57,9 hectare, din care 570.000 mp construiți. CTP deține depozite de clasă A cu o suprafață totală de aproximativ 2,5 milioane de metri pătrați în mai multe orașe din România, printre care Arad, Brașov, București, Craiova, Oradea, Sibiu și Timișoara.

Din aceeași categorie...

Back to top button