Zece utilitare Mercedes-Benz eVito au intrat în flota Amazon din Munchen

Zece utilitare Mercedes-Benz eVito au intrat în flota Amazon din Munchen
Zece utilitare electrice Mercedes-Benz eVito - versiunea electrică a utilitare Vito - au intrat în flota de distribuție Amazon din Munchen.

Toate cele 10 utilitare Mercedes-Benz eVito comandate de gigantul american sunt versiuni furgon cu ampatament mărit și au fost vopsite în culorile tradiționale ale companiei Amazon.

Zece utilitare Mercedes-Benz eVito au intrat în flota Amazon din Munchen

Conform reprezentanților gigantului de peste Ocean, în perioada următoare vor exista alte comenzi către Mercedes-Benz pentru livrarea de unități eVito.

„Câmpul perfect de lucru pentru utilitarele electrice sunt reprezentate de livrările efectuate în centrele orașelor. De aceea suntem extrem de încântați că reprezentanții Amazon au optat pentru eVito pentru realizarea unor operațiuni în Munchen”, a declarat Stefan Sonntag, directorul departamentului de vânzări din Germania.

Mercedes-Benz descrie eVito drept partenerul perfect pentru livrările de tip last-mile.

VEZI ȘI: Germania investește 11 miliarde de euro pentru îmbunătățirea transportului feroviar de mărfuri

În „ajutorul” acestei afirmații vine bateria cu o capacitate de 41 kWh care asigură o autonomie cuprinsă între 150 și 184 de kilometri. Chiar și atunci când temperaturile sunt extreme, Mercedes-Benz menționează că eVito va avea o autonomie de cel puțin 100 de kilometri. Reîncărcarea completă a bateriei durează șase ore.

Mercedes-Benz eVito este pus în mișcare de un motor electric cu 85 kW și 295 Nm, iar viteza maximă poate fi setată de utilizator, însă aceasta nu poate depăși 120 km/h, limita fiind stabilită de constructor.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.