Bus

ZF prezintă transmisia EcoLife CoachLine

ZF a lansat a doua generație a transmisiei pentru autocare EcoLife CoachLine, care suportă un cuplu motor de până la 2.800 Nm și reduce consumul de carburant cu până la 3%.

Divizia Commercial Vehicle Solutions (CVS) a ZF setează un nou standard de performanță și eficiență pentru cutiile de viteze ale autocarelor prin lansarea EcoLife CoachLine.

ZF prezintă transmisia EcoLife CoachLine

A doua generație a transmisiei automate cu 6 viteze este adecvată pentru orice aplicații cu autocare, fie că vorbim de operarea în orașe, curse interurbane sau chiar trasee montane abrupte. Față de precedenta generație EcoLife, EcoLife CoachLine vine cu un confort mai bun pentru pasageri și economii de carburant semnificative.

O noutate este funcția stop/start, precum și gama de rapoarte are treptelor de viteze de la 3,36 la 0,59. Schimbarea treptelor se face fără efort, grație software-ului de control TopoDyn Life, care se asigură că în orice moment este aleasă treapta ideală, în funcție de topografie.

VEZI ȘI: ZF prezintă Collision Mitigation System pentru autobuze urbane

Convertizorul de cuplu hidrodinamic cu amortizor de torsiune standard permite obținerea unor niveluri mari de cuplu la turații relativ mici. Beneficiile cheie includ reducerea zgomotului și scăderea consumului. Retarderul primar integrat cu sistem dublu de răcire permite ca o putere de frânare mare să fie disponibilă oricând, chiar și la turații mici.

În plus EcoLife CoachLine crește gradul de digitalizare al întreținerii, permițând nu doar prezicerea, dar și prevenirea defecțiunilor. Întreținerea predictivă scade costurile de operare și crește timpul de disponibilitate ale vehiculului.ZF prezintă transmisia EcoLife CoachLine

Din aceeași categorie...

Back to top button