MagazinȘtiri

Ziua în care Diego Maradona a condus un Scania 113H pentru a scăpa de presă

În 1994, după suspendarea primită ca urmare a consumului de cocaină, Diego Maradona a decis să meargă la antrenamentele echipei Boca Juniors cu un Scania 113H Torpedo, pentru a scăpa de presa care-l urmărea peste tot.

Pe 25 noiembrie, fotbalul mondial l-a pierdut marele Diego Maradona, cel mai sclipitor și prețios jucător din istorie – iubit, aclamat și venerat de cei care au o pasiune pentru sportul rege.

Ziua în care Diego Maradona a condus un Scania 113H pentru a scăpa de presă

În afara de fotbal, Diego Maradona avea o pasiune specială pentru mașini. Argentinianul a deținut mai multe modele care i-ar face pe pasionații de auto să zâmbească instantaneu. Dar, alături de supercar-urile și mașinile sport ale vremii, El Pibe D’Oro a mai avut o iubire secretă.

În 1994, cariera lui Diego Maradona fusese încercată dur după ce argentinianul a fost prins dopat și mai apoi suspendat. S-a întors de la Cupa Mondială la Boca Juniors, iar presa îl urmărea tot timpul.

Atmosfera era sufocantă, iar oriunde mergea, mașinile jurnaliștilor îl urmau. Diego Maradona a început să studieze modurile în care putea evita asaltul presei. După ce în prima săptămână de la reîntoarcere mergea la club într-un Porsche, a decis ca apoi să conducă un Mitsubishi Pajero. Jurnaliștii au prins rapid mutarea făcută de fotbalistul argentinian și l-au identificat rapid.

VEZI ȘI: Din 2021, Tirolul a interzis tranzitul camioanelor Euro VI pe timp de noapte

Dar în următoarea săptămână, mutarea jucătorului a fost și mai drastică. În locul modelului nipon, acesta a sosit la club la volanul unui camion Scania 113H 360 (Torpedo).

A scăpat de privirile presei și și-a putut desfășura activitatea în mai multă liniște. În plus, sunt zvonuri care spun că acel camion a fost văzut timp de mai mulți ani staționând în fața casei jucătorului argentinan.

Ziua în care Diego Maradona a condus un Scania 113H pentru a scăpa de presă

Din aceeași categorie...

Back to top button