Știri

Ziua Șoferului de Camion se va sărbători pe 9 decembrie, în Belgia și Olanda

Șoferii vor fi întâmpinați la descărcare cu covor roșu și mici cadouri.

Pe 9 decembrie 2021, în Belgia și Olanda se va sărbători în premieră Ziua Șoferului de Camion. Șoferii vor fi primiți la descărcare cu covor roșu, cafea și gustări.

Asociația de Transport și Logistică FEBETRA a anunțat astăzi că va organiza Ziua Șoferului de Camion – Day of the Truck Driver (#DVC2021) în toată Belgia, pe data de 9 decembrie 2021. Evenimente similare vor avea loc în aceeași zi și în Olanda.

Ziua Șoferului de Camion se va sărbători pe 9 decembrie, în Belgia și Olanda

Febetra vrea să organizeze acest eveniment în semn de apreciere pentru șoferi. Totul a plecat de la un sondaj recent, care a reliefat că șoferii de camion realizează că au o profesie importantă și cu multă reponsabilitate, dar doar 18% dintre ei se declară apreciați pentru activitatea lor.

Astfel, pe 9 decembrie, șoferii vor fi întâmpinați la locurile de descărcare cu covorul roșu, dar și diferite mici cadouri: o ceașcă de cafea, o gustare sau un card.

VEZI ȘI: O companie din Belgia folosește o aplicație care nu permite utilizarea telefonului la volan

Partenerii principali ai evenimentului sunt Vanhool, Cargobull, Stas – Artrac, Delhaize, Lidl, La Lorraine, Scania, Volvo, DAF și Portul Antwerp.

Pentru ca această campanie să devină un eveniment de succes, lista de parteneri rămâne deschisă. Companiile de transport care vor să participe la eveniment se pot înscrie prin intermediul siteului www.dvc2021.be.

Din aceeași categorie...

Back to top button