LogisticaTop News

Kombiverkehr a lansat o nouă conexiune feroviară între Rotterdam și Nürnberg

Compania de transport intermodal Kombiverkehr își extinde gama de servicii cu o conexiune feroviară între Rotterdam și Nürnberg.

Începând din ianuarie 2022, Kombiverkehr a adăugat un nou serviciu intermodal în orarul de transport al remorcilor, containerelor și a suprastructurilor interschimbabile, între terminalul și TriCon din Nürnberg și Cobelfret din Rotterdam.

Kombiverkehr a lansat o nouă conexiune feroviară între Rotterdam și Nürnberg

Este pentru prima dată când terminalul Cobelfret, operat de C.Ro, face parte din rețeaua internațională a Kombiverkehr, alături de terminalele RSC și CTT din Rotterdam. Trenul Kombiverkehr de la Nürnberg la Rotterdam este operat în parteneriat cu TFG Transfracht și circulă 5 zile pe săptămână, de luni până vineri, în ambele sensuri.

„Cu noua conexiune feroviară continentală, oferim clienților noștri expeditori de marfă un răspuns clar la deficitul de resurse în ceea ce privește spațiul de încărcare și șoferii de camioane, care există în prezent nu numai pe acest coridor în transportul rutier de marfă end-to-end, spune Alexander Ochs, Managing Director la Kombiverkehr KG.

VEZI ȘI: Belgia transpune în legislația națională directiva europeană privind detașarea șoferilor

În funcție de regiunea de destinație, Kombiverkehr poate organiza conexiunile intermodale în așa fel încât să fie posibilă trecerea directă la alte moduri de transport fără ocolire.

Din aceeași categorie...

Back to top button