Ecofriendly

DKV își extinde prezența pe piața electromobilității

DKV a achiziționat GreenFlux Assets BV, cel mai important furnizor european de platforme software pentru încărcarea vehiculelor electrice, și își extinde prezența pe piața electromobilității.

Acesta reprezintă un pas suplimentar în eforturile DKV de a sprijini șoferii de flote și organizațiile acestora, pe măsură ce trec la transportul cu emisii reduse de carbon și oferă sinergii puternice cu aplicațiile existente de suport pentru mobilitate ale DKV.

DKV își extinde prezența pe piața electromobilității

Această achiziție marchează extinderea în continuare a DKV pe piața electromobilității, aflată în creștere rapidă, și va oferi competențe critice, ajutându-i pe DKV să își extindă în continuare oferta generală de încărcare a vehiculelor electrice în toată Europa.

”Sunt foarte mândru că ne-am extins capacitățile pentru vehicule electrice și astfel oferim mai multe servicii flotelor electrice ale clienților noștri în întreaga Europă”, spune Marco van Kalleveen, CEO la DKV Mobility.

”Această creștere dinamică arată că electromobilitatea se dezvoltă într-un ritm rapid în toată Europa. În acest context, dorim să impulsionăm tranziția către un viitor mai durabil al mobilității”, mai spune Kalleveen.

VEZI ȘI: Parteneriat ZF – Goodyear pentru soluții de monitorizare a flotelor și anvelopelor

”În ultimii zece ani, GreenFlux și-a dezvoltat platforma software pentru încărcarea vehiculelor electrice, și-a extins acoperirea în 28 de țări și în 2021 a primit o poziție Financial Times FT-1000 pentru o creștere rapidă. Așteptăm cu nerăbdare să facem pasul următor făcând parte din DKV Mobility Group”, explică Floris van den Broek, CEO al GreenFlux, de ce DKV este compania ideală pentru a sprijini strategia de creștere GreenFlux.

Oferta GreenFlux include un o gamă completă de soluții pentru operatorii de puncte de încărcare și servicii de mobilitate, permițând capabilități de încărcare inteligente a vehiculelor electrice, independente de hardware, cum ar fi gestionarea punctelor de încărcare și a cardului de încărcare, roaming, plăți și procesarea tranzacțiilor cu durata de încărcare.

Din aceeași categorie...

Back to top button