In Focus

Cele mai noi soluții Transics prezentate operatorilor de transport din România

În această toamnă, camionul WABCO echipat cu cele mai noi soluții Transics de management al flotei, respectiv soluții de eficientizare ale vehiculelor comerciale, a ajuns în România.

Rodshow-ul european de prezentare a celor mai noi soluții Transics de management al flotei, dar și de creștere a eficienței vehiculelor comerciale de la WABCO – disponibile acum pe piață – a ajuns în luna septembrie și în România.

Cele mai noi soluții Transics prezentate operatorilor de transport din România

Pe lângă inovativele soluții tehnice produse de WABCO, precum OptiFlow Tail, OptiFlow Sidewings și OptiTire, reprezentanții companiilor de transport din România au putut vedea cum funcționează și cele mai avansate soluții Transics de management al flotei.

Pentru a demonstra că noile soluțiile se adresează oricărui tip de afacere de transport, roadshow-ul Transics a vizat deopotrivă atât operatori de transport cu flote mici, cât și cu flote mari, ce au variat de la 20 de camioane la 300 de camioane.

“Cel mai important pentru noi a fost să prezentăm modul Transics de gestionare a flotei cu echipamente montate pe camioane și semiremorci”, spune Adrian Enache, Sales Executive Romania Transics.

Cele mai noi soluții Transics prezentate operatorilor de transport din România

Operatorii din România au primit informații detaliate despre soluțiile Transics în cadrul unor workshop-uri susținute on-spot și au putut interacționa cu reprezentanții companiei belgiene.

“În cadrul workshop-urilor am înțeles nevoia operatorilor de transport de a planifica eficient traseului, pentru a reduce numărul kilometrilor paraziți, precum și măsurarea eficientă a punctualității transportului, inclusiv a unor parametri, precum timpul de conducere și timpul de odihnă”, a completat Adrian Enache.

VEZI ȘI: Active Brake Assist 5 dă trend-ul în materie de siguranță rutieră în Uniunea Europeană

Atât mobile, cât și fixe, noile soluții Transics permit vizualizarea în timp real, într-o singură platformă (FMS), a datelor despre camion, remorcă și șofer, pentru o mai mare eficiență și rentabilitate economică.

Cele mai noi soluții Transics prezentate operatorilor de transport din România

“Vedem o creștere a nevoii de conectare a vehicului, șoferului și biroului, atât din punct de vedere logistic, cât și din punct de vedere tehnic”, a mai spus Adrian Enache.

Platformă FMS de la Transics cuprinde mai multe elemente cheie noi:

TX-TRAILERPULSE, cea mai recentă soluție telematică pentru remorci de la WABCO, care combină funcționalitatea urmăririi poziției în timp real cu informații suplimentare privind starea și diagnosticul remorcilor.

TX-FUELCOMPASS, soluția telematică inovativă de tip „Big-Data”, care permite monitorizarea consumului de combustibil și asigură rutarea pe traseul cel mai avantajos din punct de vedere al prețului carburantului, fără a fi necesară instalarea unui senzor de combustibil.

TX-DIAGNOSTIX, soluția avansată de diagnoză la distanță care oferă flotei informații detaliate despre stărea tehnică a tuturor camioanelor, indiferent de marca acestora.

Din aceeași categorie...

Back to top button