Top NewsTrailer

TII Group prezintă noi soluții pentru transport agabaritic la Bauma 2022

La Bauma 2022, cel mai important târg mondial pentru industria construcțiilor și mineritului, TII SCHEUERLE și TII KAMAG prezintă noi soluții pentru transport agabaritic și industria eoliană.

TII Group, din care fac parte TII SCHEUERLE și TII KAMAG, oferă soluții de transport personalizate pentru numeroase industrii, cum ar fi cea a transportului greu, construcțiilor civile, producției de instalații, aerospațiale, construcțiilor navale, siderurgice și cea energetică, respectiv pentru logistica de șantier care transportă cele mai grele și mai mari încărcături în siguranță și eficient.

TII Group prezintă noi soluții pentru transport agabaritic la Bauma 2022

În acest fel, TII Group le permite clienților să își rezolve sarcinile complexe și dovedește puterea de inovare cu noi modele din seriile EuroCompact, K25 și SPMT, alături de alte modele bestsealler din gamă.

Potrivit TII Group, clienții din industriile de construcții și minerit impun cerințe ridicate.

Transportul de utilaje de construcții și supradimensionate în cele mai dure condiții de mediu solicită enorm echipamentele de transport. Pe șantierele de construcții, în exploatări miniere și în fabrici, condițiile de exploatare, murdăria și pietrișul impun cerințe mari echipamentelor. Pe de altă parte, vehiculele de transport trebuie să aibă costuri de exploatare reduse.

VEZI ȘI: Goldhofer va prezenta la Bauma 2022 o gamă vastă de trailere

La Bauma 2022, TII SCHEUERLE și TII KAMAG vor prezinta soluții de transport cu ajutorul cărora clienții pot face față provocărilor actuale, cum ar fi presiunea crescândă a costurilor și cerințele impuse șoferilor în transportul special, pe lângă provocările tehnice.

EuroCompact U7 redefinește flexibilitatea în segmentul trailerelor compacte

Cu noul EuroCompact U7, TII SCHEUERLE adaugă o versiune foarte puternică la seria semimodulară EuroCompact, în clasa de sarcină utilă 60 – 120 de tone, ideală pentru transportul de utilaje de construcții, concasoare de piatră, transformatoare și alte echipamente grele.

Datorită anvelopelor mari 285/70 R 19,5 și a distanței dintre axe de 1.500 de milimetri, EuroCompact U7 facilitează sarcini pe axă de până la 13,4 tone pe șosea (până la 80 km/h) și 17,4 tone în afara șoselei (până la 10 km/h), în conformitate cu legislația națională.

TII SCHEUERLE prezintă noi soluții pentru industria transportului greu

Acolo unde alții folosesc deja concepte de vehicule modulare, TII SCHEUERLE oferă un vehicul semnificativ mai compact, mai manevrabil și mai economic, care oferă, de asemenea, avantaje în ceea ce privește procedurile de omologare și cursele pe gol.

EuroCompact U7 este disponibil cu configurații de axe de la 0+4 la 4+6. În plus, clientul poate combina noua variantă cu șasiul suplimentar SmartAxle și cu trei gâturi de lebădă diferite și astfel să o adapteze în mod optim în funcție de cerințele de sarcină utilă sau de sarcina a cuplei, făcând astfel remorca și mai versatilă și, prin urmare, mai rentabilă în utilizare.

În plus, EuroCompact U7 beneficiază de o manevrabilitate deosebită, împreună cu sistemul Clever Coupling System, care facilitează foarte mult deconectarea și conectarea gâtului de lebădă și a segmentului din spate. Toate elementele de control sunt poziționate la o înălțime favorabilă pe partea șoferului. Distanțele de mers pe jos consumatoare de timp și aplecarea laborioasă nu mai sunt necesare pentru șofer.

Prin îmbunătățirile ergonomice, TII SCHEUERLE răspunde cerințelor șoferilor într-o varietate de moduri. Facilitarea muncii pentru șoferi este unul dintre marile beneficii pentru industria de transport greu.

EuroCompact FL02 oferă o sarcină utilă mare și costuri de exploatare atractive

Modelul EuroCompact FL02 este al doilea reprezentant al seriei EuroCompact la Bauma 2022. Modelul entry-level din lumea EuroCompact se mândrește, printre altele, cu o sarcină utilă de până la 36 de tone, precum și cu o înălțime deosebit de redusă a punții de 200 de milimetri sau o înălțime de încărcare a platformei de 300 de milimetri în poziția de mers, împreună cu un raport optim între lungimea combinației și lungimea de încărcare.

TII Group prezintă noi soluții pentru transport agabaritic la Bauma 2022

Indiferent dacă este vorba de utilaje de construcții, piese din oțel și beton sau containere – datorită tehnologiei axei pendulare și a capacității sale operaționale extrem de flexibile, FL02 este miracolul economic manevrabil dintre vehiculele compacte care, chiar și extins (lungime de încărcare de 12.270 milimetri), îndeplinește regulamentul privind șoferul unic.

Noul K25 L, specialistul pentru transportul mărfurilor cu centre de greutate ridicate

TII SCHEUERLE a dezvoltat K25 L special pentru industria eoliană. Pe lângă misiunile de transport din industria eoliană, aceste trailere cu platformă modulară sunt potrivite și pentru toate celelalte sarcini care implică transportul încărcăturilor supradimensionate care generează sarcini punctiforme ridicate și, în același timp, au un centru de greutate ridicat.

K25 L punctează prin stabilitate și robustețe maxime. L („Low”) se referă la înălțimea deosebit de redusă a platformei de 875 de milimetri (încărcată), împreună cu anvelopele mari 285/70 R 19,5. Lățimea căii de rulare a roților de 2.100 de milimetri cu o lățime exterioară de 3.000 de milimetri este unică în segment.

Noi modele TII Group pentru industria transportului greu și a construcțiilor

Acest lucru reduce foarte mult riscul de răsturnare atunci când se transportă încărcături cu diametre mari. Cel mai mare moment de încovoiere negativ și pozitiv care este disponibil pe piață creează eficiență economică pentru operator prin opțiuni de încărcare suplimentare.

Rigiditatea torsională enorm de mare asigură, de asemenea, mai multă siguranță în viraje. În plus, sarcina pe axă posibilă din punct de vedere tehnic este de până la 23 de tone sau de până la 13,9 tone la 80 km/h. Trailerul cu platformă este echipat cu două până la șase linii de axe și poate fi combinat cu accesoriile existente ale seriei K25, cum ar fi gât de lebădă, bară de tracțiune, bolțar pivotant, adaptor pentru punte și turn.

Clasa premium a transportului de turnuri eoliene

TII SCHEUERLE prezintă clasa premium cu adaptorul pentru turnuri eoliene WT70. Întregul sistem este format din două WT70. Adaptoarele pentru turnuri eoliene sunt plasate pe o combinație de boghiuri față și spate. În funcție de cerințele privind sarcina utilă, liniile de axe ale boghiurilor față și spate pot fi combinate astfel încât raportul sarcină utilă – lungime a transportului să fie realizat în mod ideal – în cazul WT70 de la 4+6 la 7+9 linii de axe. Prin urmare, TII SCHEUERLE a deschis segmentul de sarcină utilă pentru a găzdui până la 140 de tone.

Acest lucru înseamnă că segmentele de turnuri eoliene concepute pentru cele mai puternice turbine eoliene pot fi transportate în mod economic și sigur și pe șosea. Datorită posibilității de ridicare hidraulică a încărcăturii cu până la 1,5 metri, multe obstacole, cum ar fi sensurile giratorii, bordurile și barierele de protecție, pot fi în mod convenabil trecute. Cerințele de demontare sunt astfel mult reduse, economisind astfel mult timp și bani. În plus, aceasta permite o planificare mai flexibilă a traseului.

Versatilul SPMT PowerHoss cu o sarcină utilă și mai mare per modul

SPMT PowerHoss este un vehicul multifuncțional manevrabil pentru operațiunile de logistică internă și se deplasează în siguranță pe mai multe tipuri de suprafețe, de la drumuri asfaltate la drumuri cu pietriș, datorită boghiului său cu axă pendulară. Dacă trebuie transportate componente extrem de grele, cum ar fi piese mari de excavator sau elemente de macara turn pe șantierele de construcții sau mașini de forare a tunelurilor ori dacă trebuie transportate și înlocuite componente grele ale instalațiilor de producție, cum ar fi prese, atunci acesta este momentul în care își face cu adevărat datoria.

TII Group prezintă noi soluții pentru transport agabaritic la Bauma 2022

Mesajul clar al clienților care utilizează SPMT PowerHoss este că timpul și efortul de instruire necesar pentru șoferi sunt foarte reduse.

TII SCHEUERLE a completat de curând gama PowerHoss prin adăugarea modelului SPMT PowerHoss 330 cu șase axe. O sarcină utilă impresionantă de 330 de tone este disponibilă aici per modul. Dacă este nevoie de mai mult, atunci modulele individuale pot fi conectate simplu și comod, mecanic sau electronic, și deplasate în modul de cuplare conform principiului plug-and-play.

Printr-o lățime de 3.000 de milimetri, SPMT PowerHoss oferă mai multă stabilitate decât produsele comparabile în ceea ce privește lățimea containerelor (2.430 de milimetri). Modulele de transport SPMT PowerHoss se bazează pe tehnologia seriei SPMT inovată de TII SCHEUERLE, care a fost încercată și testată de-a lungul deceniilor și, prin urmare, prezintă și avantajele transportoarelor SPMT SCHEUERLE convenționale.

TIIGER UHD, special conceput pentru piețele slab reglementate

TII oferă TIIGER UHD în special pentru piețele din Asia de Sud și Sud-Est, Orientul Mijlociu, Africa și America de Sud. Tehnologia vehiculului cu platformă modulară se bazează pe funcționalitățile și opțiunile de echipare ale seriei K25. TIIGER UHD oferă o tehnologie robustă și un raport cost-beneficiu extrem de atractiv pentru a răspunde cerințelor clienților cu sediul pe piețe mai puțin reglementate.

Calitate „Engineered in Germany” și „Made in India”. În funcție de circumstanțele naționale, sunt permise din punct de vedere tehnic sarcini pe axe de până la 36 de tone în regim off-road și 18 tone în regim on-road. TIIGER UHD poate fi combinat cu alte module de transport într-o varietate de moduri. Acest produs este, de asemenea, o dovadă a faptului că Grupul TII se concentrează și mai mult pe nevoile clienților săi globali.

Din aceeași categorie...

Back to top button