Noi anvelope de iarnă pentru van-uri și camioane de mic tonaj de la Hankook

Hankook introduce noi anvelope de iarnă pentru van-uri și camioane de mic tonaj

Hankook extinde gama de anvelope de iarnă pentru van-uri și camioane de mic tonaj cu Winter i*cept LV, al cărui nume  derivă din cel folosit în cazul autoturismelor și SUV-urilor.

Conform oficialilor Hankook, noi anvelope de iarnă pentru van-uri și camioane de mic tonaj nu doar că au un profil special al benzii de rulare, dar promit un consum de carburant mai mic cu până la 10% comparartiv cu versiunile convenționale.

De asemenea, anvelopele au o structură diferită la nivelul umerilor care previne uzura neregulată și contribuie la o durabilitate ridicată și la un consum redus de carburant, elemente de care managerii de flote sunt direct interesați.

VEZI ȘI: Mercedes-Benz, IVECO și VDL sunt câștigătorii Sustainable Bus Award 2020

Anvelopa Winter i*cept LV va fi disponibilă în 24 de mărimi cu diametre de 15, 16 și 17 inch. Lățimea benzii de rulare variază de la 175 la 235 mm, în timp ce înălțime variază de la 60 la 75. Indicele de viteză oferit va fi R sau T.

Cea de-a doua anvelopă pregătită de Hankook pentru van-uri și camioane de mic tonaj este una all-season, inscripționată cu 3PMSF. Numele acesteia este Vantra ST AS 2 și va fi capabilă să ofere performanțe medii atât în condiții de iarnă, cât și în condiții de vară. Practic, vorbim despre calitățile standard ale unei avenlope all-season.

În cazul anvelopei Vantra ST AS 2, Hankook oferă dimensiuni cuprinse între 14 și 16 inch cu o lățime a benzii de rulare care variază de la 185 la 235 de milimetri. Indicii de viteză în cazul acestei anvelope pot fi Q, R, S, T sau H.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.