Bus

Un nou autocar de echipă MAN pentru Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach a optat încă o dată pentru un autocar de echipă MAN, alegând un model de lux Lion’s Coach pentru călătorii la antrenamente și meciuri.

La doar câteva zile după livrarea oficială, noul autocar MAN al echipei Borussia Mönchengladbach și-a făcut debutul cu o călătorie de aproximativ 200 km, transportând jucătorii, antrenorii și stafful tehnic la centrul de antrenament de la Harsewinkel.

Un nou autocar de echipă MAN pentru Borussia Mönchengladbach

”Echipa era extrem de relaxată când am ajuns la destinație. Avem nevoie de un autocar de echipă care să permită jucătorilor să se deconecteze și relaxeze în timpul călătoriilor, pentru a da cele mai bune performanțe pe teren”, a declarat Max Eberl, directorul sportiv al echipei VfL Borussia Mönchengladbach.

Noul autocar MAN Lion’s Coach are un motor de 510 CP și este vopsit în culorile clubului: negru, alb și verde. Interiorul modelului de aproape 14 metri lungime este la fel de impresionant: 30 de scaune de lux, cu suporturi pentru picioare și spătare ajustabile, dintre care 24 dispun și de măsuțe reglabile electric.

VEZI ȘI: Camioanele MAN vin și ele cu un sistem de camere video OptiView

Autocarul dispune și de bucătărie cu mașină de cafea automată, chiuvetă de inox și frigider. Luminile ambientale și o gamă extinsă de echipamente multimedia (sistem de sunet, două ecrane de 19 inchi, porturi USB) asigură o atmosferă plăcută la bord.

Motorul diesel Euro 6 D2676 LOH este cuplat la transmisia automatizată MAN TipMatic cu 12 viteze și retarder integrat. La capitolul siguranță, autocarul dispune de sisteme precum Lane Guard System cu funcție de avertizare haptică, Emergency Brake Assist, senzor de ploaie sau MAN AttentionGuard.

Pe lângă autocarul pentru prima echipă, Borussia Mönchengladbach folosește și propria flotă de 20 de vehicule MAN TGE Kombi pentru transportul echipelor de copii și jucători ale clubului.

Pe lângă Borussia Mönchengladbach, MAN Truck & Bus sponsorizează alte trei cluburi din Bundesliga: Bayern Munchen, Borussia Dortmund și RB Leipzig.

Din aceeași categorie...

Back to top button