Camioane

Renault va lansa în acest an un facelift pentru gama T

Gama T de transport internațional a Renault Trucks, lansată în 2013, va primi în acest an un facelift subtil, atât la exterior, cât și la interior.

Renault Trucks a folosit în ultimii ani o politică de actualizări dese, imediat ce noile echipamente au devenit disponibile. Astfel, francezii au avut ediții 2019 și 2020 ale modelului T pentru distanțe lungi. Producătorul nu a anunțat încă o versiune 2021, iar motivul e simplu: Renault T va beneficia în acest an de un facelift mai amplu.

Renault va lansa în acest an un facelift pentru gama T

Primele imagini cu noile camioane au apărut pe internet și par a proveni dintr-o prezentare internă a Renault Trucks din Spania. Faceliftul aduce o evoluție subtilă a designului, câteva dintre modificări putând fi observate și din aceste imagini de calitate redusă.

Cea mai izbitoare noutate este legată de faruri, care devin mai înguste și vor dispune de tehnologie LED. Noile blocuri optice vor integra și proiectoarele de ceață, care nu vor mai fi separate.

VEZI ȘI: Renault Trucks va produce primul camion electric pentru sectorul construcțiilor

Deflectorul de colț, care la generația actuală este integrat pe înălțimea farului, va fi mai înalt și va porni de mai jos. Grila frontală are un nou model grafic, iar nou bara de protecție are forme rectangulare în partea de jos.

De asemenea, nervurile laterale sunt ceva mai adânci. Din imagini se pare că și consola față este puțin mai lungă, cel mai probabil pentru a favoriza aerodinamica. De altfel, Renault Trucks anunță în prezentare o reducere a consumului de 3%.

La interior, cea mai importantă noutate este coloana de direcție cu posibilități de ajustare îmbunătățite. În cabină apar și câteva spații de stocare în plus pe consola centrală, noi suporturi pentru pahare și un buton de pornire-oprire.

Din aceeași categorie...

Back to top button